CallCenter

HIPVoIP geeft u toegang tot een complete telefonie-omgeving met daarin meer dan alle denkbare mogelijkheden van een traditionele telefooncentrale. Aan het HIPVoIP-platform worden telkens nieuwe functies toegevoegd, waardoor u continu beschikt over state-of-the-art functionaliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een keuzemenu, wachtrij met muziek, gespreksopnames, doorschakeling en nummerblokkering. De voordelen? U werkt kostenbesparend, bent verzekerd van zorgeloos bellen, ervaart optimaal gebruiksgemak, werkt locatie-onafhankelijk én gebruikt de kracht van de cloud.

Het gros van de bedrijven heeft voldoende aan de basisfunctionaliteiten van HIPVoIP. Voor callcenters ligt dat uiteraard anders. Logisch, de hele onderneming draait om het succesvol, snel en doeltreffend afhandelen van het inkomend en uitgaand telefoonverkeer. In de dagelijkse praktijk blijkt er een spanningsveld te zijn tussen de toename van het aantal telefoongesprekken en het bewaren van het overzicht. En dit gaat dan weer ten koste van de bereikbaarheid en direct ook de klanttevredenheid. Daarnaast worden ook de beschikbaarheid van klantgegevens en de statistische analyses steeds belangrijker, omdat zij, samen met de juiste coaching, de prestatie van uw medewerkers substantieel verhogen. Lang verhaal kort: de onderliggende technologie moet 100% functioneren, zodat alles op rolletjes loopt. De CallCenterfunctie is veelomvattend. Zo biedt de functie bijvoorbeeld belstatistieken om de performance van uw medewerkers te meten, zijn er intelligente routeringen gebaseerd op klantprioriteit en bezettingsgraad, is er statusinformatie over de actuele bereikbaarheid via een webpanel. Denk daarbij aan wachtende oproepen en gemiddelde wachttijd.

De CallCenter functie biedt grote voordelen ten opzichte van traditionele oplossingen, omdat uw medewerkers nóg beter in staat zijn om een klant goed te woord te staan door de skill-based routing, wat wil zeggen dat inkomende oproepen automatisch worden toegewezen aan het meest geschikte middel. Niet per definitie aan de volgende beschikbare medewerker. Ook zijn er kortere wachttijden door CRM-integratie en intelligente routering. Verder is er een betere afstemming mogelijk tussen bezettingsgraad en aanbod van telefonieverkeer, omdat er gedetailleerde rapportages geanalyseerd kunnen worden. Daarnaast kunnen er meerdere vestigingen onder één centraal nummer gevoegd worden en wordt er gratis gebeld tussen die vestigingen. De CallCenterfunctie van HIPVoIP biedt te veel om op te noemen. We praten u graag bij in een persoonlijk gesprek. Stuur een mail of bel ons.